FD-travel Group bestaat uit een dynamisch team welke door de jaren heen hun sporen binnen de reiswereld hebben verdiend

fd-travel-group-logo-1a

Opgericht door Léon Staallekker die zijn loopbaan is gestart bij Mobiplan Vakanties (18 jaar), de Jong Intra Vakanties (12 jaar) en Sudtours reisorganisatie (6 jaar). Allen  gerenommeerde reisorganisaties die vooral bekend staan om uitstekende service en kwaliteit!

Vanuit ons inkoopkantoor voor diverse Europese reisorganisaties, worden het hele jaar accommodaties ingekocht voor  Europa en Amerika. Deze worden nadien door ons uitgewerkt en samengesteld, routes en rondreizen ingepland die aan de hoge eisen en wensen van de internationale consument voldoen, altijd tegen scherpe prijzen!

Door in te kopen voor meerdere en grote reisorganisaties is onze inkoopkracht sterker, waardoor u als klant direct profiteert van de beste  kwaliteit tegen de scherpste prijzen! Wij houden het gehele jaar door controles of al onze afgesloten contracten met leveranciers  correct worden nagekomen en dat een lage prijs niet ten kosten gaat van service en kwaliteit.

Onze cliënten komen naast Nederland en België met name ook uit de Scandinavische landen, Duitsland, Engeland, Zwitserland en de rest van de wereld.

Mocht u elders -waar ook ter wereld- een hotel willen reserveren, vraag het ook aan ons. Veelal kunnen wij u een betere offerte of prijs bieden!

Wij werken nauw samen met gerenommeerde bedrijven die ook de kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Onze busreizen worden in Spanje grotendeels uitgevoerd door Ultramar Express (onderdeel TUI), met de modernste touringcars en goede chauffeurs die volledig voldoen aan de strenge wetgeving van rijtijden.

Tevens hebben wij speciale afspraken en contracten met het Spaanse wereldconcern Melia Hoteles/Tryp Hotels waarmee wij al jaren samenwerk en onze gasten met open armen ontvangen.

Onze belangrijkste partner Hotelbeds (onderdeel TUI) heeft voor u een keuze uit 50.000 verschillende hotels over de gehele wereld die vanuit ons kantoor on-line direct boekbaar zijn. Begin februari kunt u via  onze vernieuwde website direct in hun boekings-systeem komen, uw eigen voucher uitprinten en ook de betaling hiervoor vaak bij aankomst in uw geboekte hotel direct voldoen. Gemakkelijker kunnen wij het u niet maken!

Wij kunnen u vaak de scherpste prijzen uit het Hotelbeds aanbod bieden, zonder dat u hiervoor extra reserverings- of andere boekingskosten dient te voldoen!

Ook kunt u zelf uw eigen autorondreis- waar ook ter wereld- zélf samenstellen, uw  huurauto  of cruise boeken of de beste prijzen vinden voor uw wintersportvakantie! Echter wij kunnen u altijd extra advies geven of het nét even anders of leuker maken, omdat wij op de meeste bestemmingen in de wereld zélf zijn geweest! U gaat namelijk op reis en u bepaalt wat u wel en niet wilt zien.

Ons team van reisleiding – die altijd Nederlands spreekt- staan altijd garant voor een prima verzorging en geven u goede uitleg tijdens onze rondreizen per bus. Tevens spreken onze reisleiders vloeiend Duits, Engels of Noors/Zweeds.

Ondanks onze jarenlange ervaring luisteren wij ook naar onze klanten, wij staan open voor suggesties en wij zijn altijd bereikbaar 7 dagen per week, 24 uur per dag! Als internet-organisatie is dat belangrijk, dat u iemand direct aan de telefoon kunt krijgen of kunt bezoeken op kantoor!

U kunt al onze reizen boeken via internet, via ons kantoor in Spanje of bij de door ons geselecteerde reisburo’s waarvan wij weten dat deze ook de goede service en kwaliteit bieden die bij ons produkt past! In Nederland kunt u reserveren bij alle 270 ANVR/SGR reisburo´s van D-Reizen Vakantiewinkels en binnenkort ook bij VakantieExperts/Thomas Cook Reisburo´s.

Mocht u vragen of suggesties hebben, laat het ons weten!

Wij hebben door uw suggesties al meerdere reizen op deze website gepubliceerd en wij streven  altijd naar vernieuwing!

U kunt ons altijd bellen op deze nummers:

Spanje:

FD Travel Group BV (hoofdkantoor)
Calle Union 8
28013 MADRID (Palacio)

FD Travel Group BV
Calle Oliva 984
03189 Orihuela Costa (Alicante)
Tel: +34 966 764 957

  • +34 966 764 957
  • +34 622 195 533

Nederland:

  • +31 (0)20 894 3135

Wij hopen u als klant te mogen begroeten en wij zullen er alles aan doen uw welverdiende vakantie tot een succes te maken!

vriendelijke groet

FD travel Group – Spanje

FD Travel Group

Ingeschreven KvK Amsterdam 57301948
ING Bank Amsterdam rek. nr.    5504966

Buitenlandse vestiging/inkoop/service kantoor:

Calle Oliva 984
03189 Orihuela Costa (Alicante)
Tel: +34 966 764 957
E-mail: info@fdtravel.com